Nieuws | 10 april 2017

April Nieuwsbrief van het centrum management

10 april 2017

In de WandelWeek Valkenswaard worden van 15 t/m 23 april  2017 niet minder dan dertig verschillende wandelevenementen gehouden. Voor individualisten, voor groepen en voor gezinnen met kinderen. In deze nieuwsbrief leest u de laatste nieuwtjes.

Programmaflyers beschikbaar
Wilt u de wandelingen van de WandelWeek Valkenswaard op papier bekijken? U kunt flyers en programma-overzichten ophalen bij de VVV op de Markt in Valkenswaard.  Ook als u meerdere exemplaren wilt, bijvoorbeeld voor in uw winkel of praktijk, kunt u hier terecht!


 
Stem op de WandelWeek Valkenswaard bij de Rabobank Clubkas Campagne
Bent u lid bent van Rabobank De Kempen? Dan kunt u ons steunen door tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op WandelWeek Valkenswaard te stemmen! Vanaf 6 april kunt u, met de code die u via de post hebt ontvangen, stemmen op uw favoriete verenigingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op WandelWeek Valkenswaard uitgebracht worden, hoe hoger de bijdrage is die we ontvangen. En dat kunnen we goed gebruiken om het programma mooi op te tuigen.
 
Wandeling(en) bijna volgeboekt
Sommige wandelingen zijn inmiddels bijna volgeboekt, zoals de Wandelexcursie Valkenhorst. Daar zijn nog maar een paar plekken voor beschikbaar.  Ook een aantal andere wandelingen begint al vol te lopen.  Als u zeker wilt zijn van een plekje, schrijf u dan snel in, via onze website: www.wandelweek.com.
Gelukkig zijn er ook nog veel wandelingen waar nog wel plek is of waarvoor u zich niet hoeft aan te melden. U vindt ook hierover meer informatie op onze website.

Speuren naar foto’s en lichtobjecten
Voor WandelWeek Valkenswaard maakten cliënten van Lunet Zorg en GGZE De Boei (Handen ineen) foto’s van bijzondere plekjes in Valkenswaard voor een erg leuke fotopuzzeltocht.
Of beleef het donker in het Dommeldal tijdens een unieke avondwandeling met lichtobjecten die zijn gemaakt door leerlingen van ’t Smelleken en Were Di. Laat je verrassen door deze prachtige lichtjestocht.

97ba1373-2aa6-4783-b8cc-8f8fddb9f23fe1ed7cf8-fc60-42ee-8ed7-6cad459ee116
 
Nieuwe partner en hoofdsponsor: Centrummanagement en Nederlands Steendrukmuseum
De WandelWeek Valkenswaard kan niet zonder sponsoren. En wederom kunnen we melden dat twee lokale organisaties de WandelWeek steunen. Wij bedanken Centrummanagement Valkenswaard en het Nederlands Steendrukmuseum voor hun bijdrage aan de WandelWeek.

Jef van Stratum (Centrummanager Valkenswaard):  “Centrummanagement Valkenswaard steunt de WandelWeek omdat het een dynamisch en divers evenement is dat iedereen, van jong tot oud, in beweging zet. Het verkennen van de prachtige omgeving van Valkenswaard is een mooie aanleiding om ook het dorpscentrum aan te doen, en natuurlijk zien wij dus graag dat alle deelnemers hun wandeling combineren met een bezoekje aan het winkelgebied en het pikken van een terrasje. “

Maarten Kentgens (Nederlands Steendrukmuseum): 

“Valkenswaard leent zich bij uitstek voor een ontdekkingstocht waarin al je zintuigen worden geprikkeld. De combinatie van een museumbezoek en de wandeling door de mooie natuur brengt je tot rust en verrijkt je.”
 

Deel dit bericht

Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen voor Centrum Valkenswaard!