Abbey Lane

Abbey Lane

Abbey Lane

Eindhovenseweg 11
5554 AA Valkenswaard
http://abbeylane.nl
info@abbeylane.nl
040-8429365

Abbey Lane is een sfeervolle en gezellige winkel in Valkenswaard, die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van woonaccessoires en meubels. Een leuk cadeau is hier al snel gevonden. U vindt bij ons een uitgebreide collectie van bekende merken zoals o.a.: Rivièra Maison, Riverdale, PTMD, SIA en Bastion collections. Wij laten u wekelijks een nieuwe en verrassende collectie zien en nodigen u dan ook graag uit om een kijkje in onze winkel te nemen.

Alle wanden in de winkel zijn voorzien van een kleur afkomstig van onze verflijnen. Met name de prachtige kleuren van de krijt- en kalkverf van Mia Colore zijn een aanwinst in de winkel. Tevens heeft Abbey Lane voor de finishing touch van uw huis een prachtige raambekledingcollectie van Riviera Maison en Chivasso. Ook shutters van het merk Taupe Design behoren tot het assortiment.

U kunt ook een kijkje nemen in onze zeer uitgebreide webshop. Deze wordt dagelijks met de uiterste zorg bijgehouden zodat u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en daarmee dus ook van onze nieuwste collectie.

Eva van den Honert, het gezicht achter Abbey Lane, is u graag van dienst met het geven van adviezen zowel in de winkel als bij u thuis.

Graag tot ziens bij Abbey Lane!

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-20:00
Zaterdag10:00-17:00
KoopzondagGesloten

Hier kunt u ons vinden

Vind ons hier

Bekijk hier de parkeermogelijkheden

Merken

  • Rivièra Maison
  • PTMD
  • Riverdale
  • SIA
  • Bastion Collections