De Kunstkeuken

De Kunstkeuken

De Kunstkeuken is gevestigd in het prachtige monumentale oude raadhuis van Valkenswaard waar u in 9 verschillende kunstzalen kunst kunt beleven. Door de grootte van de verschillende kunstzalen (in totaal ca. 650m2) kunnen wij een zeer gevarieerd en breed aanbod van verschillende kunstenaars tonen. Van aanstormende talenten tot de meer gevestigde kunstenaars.

Het KunstKaffee is gevestigd op de begane grond van Galerie de Kunstkeuken en is ingericht met een selectie van kunstwerken uit de galerie en eigentijds meubilair waardoor het een gezellige en unieke sfeer uitademt.  In deze inspirerende omgeving kunt u genieten van een lekker kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of gezellig borrelen met luxe hapjes.

Uiteraard verzorgen wij op afspraak ook uw diner, trouwfeest, high tea en bedrijfsuitjes. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende ruimtes te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen of productpresentaties. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de website www.dekunstkeuken.com onder het menu Events, of neem contact op met een van onze medewerkers.

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-18:00
Vrijdag11:00-18:00
Zaterdag11:00-18:00
Koopzondag11:00-18:00

Hier kunt u ons vinden

Vind ons hier

Bekijk hier de parkeermogelijkheden

Merken

  • kunstlease
  • Kunstkoopregeling
  • Kunstuitleen
  • Workshop
  • trouwlocatie